Kommuner og regioner

Hvordan kan jeres kulturmidler bedst gøre en forskel?

lad mig hjælpe jer…

I disse år kæmper alle kommuner og regioner om at få kulturmidlerne til at strække – der skal spares over hele linjen, og det gør ondt (også) at skulle skære i kulturen. Hvordan kan midlerne bedst gøre en forskel? Og hvordan kan I hjælpe kulturinstitutionerne med et langsigtet perspektiv for øje.

Brug mig til sparring og rådgivning!

Foruden mine mange års indgående erfaringer fra danske og udenlandske kulturinstitutioner, har mine seneste års enestående arbejde med konceptudvikling og forundersøgelser til et muligt internationalt museum i Skagen (klik her hvis du vil se Materialer om projektet), givet mig enestående erfaringer og indsigt i spændende potentialer for forretningsudvikling som kan hjælpe både kulturinstitutionerne og kommuner/regioner i den svære økonomiske tid I befinder jer i.

Kontakt mig for en uforpligtende og fortrolig snak om jeres udfordringer…