Hjælp til udvikling af forretningen!

I føler jer efterhånden stærkt presset på driften. Kommunen melder pas da de selv er pressede, og alle står i kø ved fondene. I er ved at være opgivne og ved at der må ske noget. Men hvad?

Oplæg/foredrag

Jeg skræddersyer et foredrag/oplæg hvor jeg tager afsæt i jeres institution og de overordnede udfordringer og potentialer jeg ser I har for forretningsudvikling. Mit afsæt vil være de udfordringer vi sammen har afklaret i vores forudgående samtale. Der vil være god tid efter oplægget til sparring om jeres udfordringer og muligheder. Varighed i alt: 1,5 time.

Pris: 2995,-

(Eks. moms og transport.)

Sidder du/I med disse udfordringer?

Da kan jeg hjælpe dig!

Hvordan udvikler vi forretningen, dyrker fagligheden og styrker økonomien?

Det kan være din/jeres bestyrelse der trænger at få kickstartet strategiarbejde, eller er dig som leder der trænger til sparring og inspiration fordi du sidder alene med det hele. Eller det kan være hele institutionen der trænger til en saltvandsindsprøjtning og ny energi til at løfte stedet?

Mit oplæg og sparring er med andre ord, for både dig, bestyrelsen, ledergruppen, institutionens frivillige, eller sågar hele institutionen! 

Lad os sammen finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig til løsninger og handling

Klippekort til sparring

nu behøver du ikke længere føle dig alene!

Ofte sidder du som leder af et lille kulturhus eller museum, ganske alene med udfordringerne fordi du til forskel fra de store institutioner ikke har en stor organisation i ryggen som du kan trække på til sparring af udviklingstanker, strategier, økonomiske udfordringer etc.

Du mangler simpelthen sparring i dagligdagen til at håndtere udfordringer, få ideer, konkretisere og støtte til at få taget handling på tingene.

Men nu kan du bruge mig! 

Jeg har nemlig lavet et klippekort til dig:

Klippekort zoom sparring/rådgivning 1 time (kun muligt i forlængelse af oplæg). Priser (eks moms):

  • 1 gang: 1500,-
  • 3 gange: 2995,-.
  • 6 gange: 4995,-

HELDAGSSEMINAR

SKAL VI GÅ DYBERE NED I TINGENE SAMMEN?