Savner I interesse (og besøgende) for jeres institution?

Der er støj alle vegne. Der er muligheder alle vegne. Der er kulturtilbud alle vegne. Og I kommer ligesom ikke igennem støjen, så ingen viser rigtig interesse i jeres aktiviteter. Men jeres økonomi er ikke stor nok til store dyre reklamer og kampagner, så hvordan får I skabt større interesse for lige præcis jeres institution uden store budgetter? 

Oplæg/foredrag

Jeg skræddersyer et foredrag/oplæg hvor jeg tager afsæt i jeres institution og de overordnede udfordringer og potentialer jeg ser I har for at skabe mere synlighed. Mit afsæt vil være de udfordringer vi har afklaret sammen i vores forudgående samtale. Der vil være god tid efter oplægget til sparring om udfordringer og muligheder.Varighed i alt: 1,5 time.

Pris: 2995,-

(eks. moms og transport)

Sidder du/I med disse udfordringer?

Da kan jeg hjælpe dig!

Hvordan kan I skabe større interesse (og flere besøgende) for jeres institution?

Det kan være din/jeres bestyrelse der trænger at få kickstartet strategiarbejde, eller er dig som leder der trænger til sparring og inspiration fordi du sidder alene med det hele. Eller det kan være hele institutionen der trænger til en saltvandsindsprøjtning og ny energi til at løfte stedet?

Mit oplæg og sparring er med andre ord, for både dig, bestyrelsen, ledergruppen, institutionens frivillige, eller sågar hele institutionen! 

Lad os sammen finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig til løsninger og handling

Klippekort til sparring

nu behøver du ikke længere føle dig alene!

Ofte sidder du som leder og drivkraft af et lille kulturhus eller museum, ganske alene med udfordringerne fordi du til forskel fra de store museer og kulturinstitutioner ikke har en stor organisation i ryggen som du og bestyrelsen kan bruge til sparring til alt fra visioner og strategi til ideer til aktiviteter.

Du mangler simpelthen sparring og støtte i dagligdagen til at konkretisere, få ideer og til at få taget handling på dine udfordringer.

Men nu kan du bruge mig! 

Jeg har nemlig lavet et klippekort til dig:

Klippekort zoom sparring/rådgivning 1 time (kun muligt i forlængelse af oplæg). Priser (eks moms):

  • 1 gang: 1500,-
  • 3 gange: 2995,-.
  • 6 gange: 4995,-

HELDAGSSEMINAR

SKAL VI GÅ DYBERE NED I TINGENE SAMMEN?