Kunstner – sparring

Brug mig!

er du billedkunstner og drømmer om…

sparring ?

Da jeg selv gik på akademiet for herrens mange år siden, var det for mig, en af de mest inspirerende, udfordrende og lærerige processer på studiet, at kunne få sparring, og at blive stillet spørgsmål til den proces jeg var igang med – eller netop havde afsluttet. det udfordrede, gav mig afklaringer og inspirerede mig til de næste skridt jeg trådte.

Indimellem kan det være frugtbart og inspirerende som kunstner at kunne spille bold med en der kender til det at være udøvende og som kender til den udfordring det er at stå med alle spørgsmål kastet op i luften imens man er igang med processen omkring værket. Eller omvendt at ingen spørgsmål melder sig. Begge situationer kan være lige hårde og ensomme at være i.

Du kan nu bruge mig til både at få sparring til de spørgsmål der kommer frem direkte undervejs i din værkproces, eller til at vende projektideer – både til værkudviklingen og til de praktiske udfordringer. Eller du kan bruge mig til sparring omkring at kunne håndtere stilstående perioder med følelsen af tomhed og stilstand etc. Du kan også bruge mig til konkret hjælp til at få lavet en udstilling, finde sted, lave værkudvælgelser, udstillingstekst, presse etc.

Ring/skriv til mig og lad os vende hvad du kan have glæde af til at kunne udvikle dig konstruktivt videre i dit virke som kunstner, og hvordan jeg kan støtte dig i dette ofte ensomme felt.

Dorthe